måndag 2 november 2015

På rymmen!

 På morgonen kan det vara lite snärjigt med tid för att hinna bli klar om man som jag har en tid att passa.
 Frukost, dusch, tandborstning och så vidare. Har man dessutom barn som man skall påminna varannan minut att jobba framåt blir man lätt något splittrad.

Här om veckan skulle jag "bara" göra sista finishen på håret och sätta i en produkt som skulle hålla barren på plats innan jag gick iväg. Produkten är i en flaska och ser nästan ut som en genomskinlig vit lotion. Jag rotade raskt fram flaskan och konstaterade med okulärbesiktning att JO, det satt en klatt i vägen.

Om hårprodukter i flaskor kläggar igen skall man spola dem under hett rinnande vatten. Sånt tjafs hade INTE jag tid med denna morgon. Istället körde jag på varianten tryck så fingrarna blir blåa. När man använder DEN metoden bör man samtidigt blunda. För man har ingen aning åt vilket håll det kommer dra iväg. Man kan givetvis hoppas på att det hamnar i handen -men man kan aldrig vara säker.

Fjutt lät det från flaskan och någonstans insåg jag att en sprutt dragit iväg. Frågan var bara VART! Jag kollade kläderna, jag kollade håret, jag kröp hastigt runt golvet, jag kollade på handdukarna, mattorna och jag tittade även upp i taket. Men sprutet var som bortblåst. Jag tänkte, det kommer dyka upp förr eller senare som en fläck!

Mycket riktigt. I morse skulle jag  tvätta håret. Stod därför böjd som en ostkrok över badkaret med huvudet  hängandes över kanten. Där fick jag således ett nytt perspektiv uppochner-underifrån-upp mot väggen… DÄR var klatten jag sökt några dagar… Gömd mellan badhanddukarna!
Förmodligen är det bara jag som ens ser det men jag är tacksam att få svaret på mysteriet med den rymda hårprodukts-klatten! NU är den borta!

Hoppas att inte du behövt ha incidenter med hårprodukter på rymmen denna måndags morgon!

5 kommentarer :

 1. Röriga morgnar ogillas, så mycket kan bli tokigt och fel.
  Så skönt att du äntligen hittade klatten. *L*
  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera

 2. Nej, inte just denna morgon! =D

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Jag förstår var du menar! :)
  Men det har tack o lov aldrig drabbat mig... ännu!
  Fin kväll till dig!
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Tittar in och önskar dig en riktigt fin dag.
  Här skiner solen idag, hoppas att den gör det hos dig med!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för ett uppiggande skratt, för jag tyckte mig se dig leta och virra runt, efter klicken. Fint att du fick svar var den hade hamnat, för så´nt går man ju omkring och tänker på annars.
  Nej, mig har det inte drabbat, men det är sällan som jag använder några "produkter" i håret, annars skulle det nog kunna drabba mig om jag blir stressad.
  Kram till dig.

  SvaraRadera