måndag 16 november 2015

Fråga ?

Inatt så vaknade jag av att jag trodde att mobilen ringde och det kändes så udda att inse att det var nog bara något jag drömde. Irriterande men jag lyckades somna om i alla fall

Nu till dagens fråga ?

Hur är det tänkt att man ska öppna dessa förpackningar ?!?!?!Blir helt tossig över dessa förpackningar som oftast återfinns på ”teknikvaruhus” och ”leksaksaffärer” (ja.. det är ju som samma sak bara en åldersfråga!)

Denna förpackning öppnades med hjälp av SAX, men inte ens det var lätt då den svetsade kanten är så ojämn och tight… Man skall i alla fall inte köpa något som t.ex. barn vill öppna DIREKT  om det är förpackat i sådana här förpackningar.. då är risken för blodvite stor!

9 kommentarer :

 1. De är inbrottssäkra, dessa förpackningar! Jag har själv reagerat över detta fenomen.
  Ha en fin dag, här kommer en just nu solig kram i gråvädret ♥

  SvaraRadera
 2. Usch vad otäckt med hissen igår! Jag hade nog inte ens i mitt normala jag, klarat av 2 timmar instängd i en. Du är stark!

  Dessa förpackningar är hemska, brukar lämna över dem till någon här hemma.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om förpackningarna som ser ut så.
  Dom är i sanning inbrottssäkra, mycket irriterande att det krävs sån kraft att öppna dom.
  Ha en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera

 4. Krigsförpackningar är det! ☺ Jag har sakta börjat lära mig att det vara är att trycka ut innehållet, men på alla förpackningar har jag inte lyckats..

  Solig kram ♥

  SvaraRadera
 5. Jag blir vansinnig varje gång!!!
  Förstår inte VARFÖR dom paketerar så dumt!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag blir helgalen då jag ska öppna sånt där.
  Man får bryta upp den med våld. Inte nog med det......bra on det finns några plåster till hands. Man vet ju alldrig utgången haha

  Kram till dig.

  SvaraRadera
 7. Otroligt frustrerande förpackningar. Här är det saxen som gäller för att få upp dem. :-)

  SvaraRadera
 8. Förpackningarna är inte bara frustrerande, svåröppnade och livsfarliga, de är slöseri med jordens resurser också. Varför ska alla förpackningar vara så omöjliga att öppna? Om det är så att folk stjäl grejerna annars, så får väl butikerna införa ett system där inga varor finns framme så ingen kan komma åt att stjäla någonting. Mitt tips är en sådan där vass kniv som man skär mattor med. Den öppnar det mesta - men risken finns ju alltid att man råkar skada sig.
  Kramar! <3

  SvaraRadera
 9. Har aldrig begripit varför saker packas in så hårt förslutet och ibland i flera lager. Det är inte bara barnsäkert, det är också vuxensäkert. Och snacka om så miljöovänligt

  SvaraRadera