onsdag 10 juni 2015

Skolavslutning och en eländig nacke.

Idag känner jag för att resa bort ett tag till ... sol och värme. Känner mig frusen och saknar sommaren som försvann, eller rättare sagt inte har kommit till mina trakter ännu.
 Kreta hade varit fint nu att vara på, men ingenting jag har råd med.

 Skolavslutning för yngsta dottern i kväll. Jag hoppas regnet kan hålla sig borta åtminstone.
Fotografera i kyrkan är förbjudet. Många föräldrar har protesterat över detta, folk vill ju ha minnen från avslutningen, men rektorn för skolan har beslutat att inga fotograferingar får ske...


Vaknade i morse och kunde knappt resa mig upp ur sängen. Sen gick jag ut med soporna och det knaka till i hela nacken? Jag ryste från topp till tå . Det både tog ont och hördes när nacken knakade,
Värken och stelheten i nacken ökade på rejält efter knaket . Jag fick ta in Alvedon 665 mg tillsammans med paraflex som jag har när värken blir för mycket att stå ut med. Och nu har det lugnat ner sig en stund som tur är, annars hade jag ej kunnat sitta vid dator och skriva.


En sommarpsalm. Första versen.


Den blomster tid nu kommer med lust och fägring stor. Du nalkas ljuva sommar, då gräs och grödor gror. Med blid och livlig värma till allt som varit dött sig solens stråla närmre och allt blir återfött...5 kommentarer :


 1. Så här har jag inget minne av att det varit tidigare med vädret, visst har det kunnat varit dåligt några veckor men sedan vänt, du får vi här nån soldag för att sedan återgå till det molniga.... Varför får man inte fota i kyrka?

  Kram ♥

  Ps: Jag tog upp allt men vi glömde båda två kolla örat, shit. Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är förbjudet att lägga ut bilder av andra på nätet utan tillåtelse och tar en förälder bild på sitt barn och andra barn kommer med på bild och den bilden läggs ut på nätet så kan det bli ramaskri " alltså att folk blir upprörda" över det hela. Därför har rektorn bestämt att ingen ska få fotografera inne i kyrkan.. Det är lätt att glömma både för patient och läkare det man egentligen har gått till läkaren för. Har hänt mig med då läkaren pratade och pratade och jag glömde helt bort att be läkaren kolla upp det jag egentligen gick dit för... Kram ♥

   Radera
 2. God natt mitt i natta. Studentfirande så jag kan inte sova.
  Jo, på tal om fotografering, så får man inte ta kort på luciatåg heller i kyrkan, alltså ingenting som är roligt och minnesvärt. Mycket också för att det kan finnas barn med skyddad identitet.
  Och vädret. Så konstigt som det har blivit. Solen har varit framme i flera dagar, men kallt. Jag har jacka på, men ser en del barärmade och i kortkort.
  Kryapådigkram ♥

  SvaraRadera
 3. Det var lika kallt i fjol. Värmen kom inte förrän den första veckan i juli. Då var det runt 25-32 grader i en hel månad. Värmen kommer.

  Ha en härlig lördag.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Aj aj aj, låter inte bra med nacken! :(

  Kreta hade inte varit dumt alls, men jag har inte heller råd att ta mig någonstans.

  Stor värmande kram! <3

  SvaraRadera