lördag 27 juni 2015

En dröm
Jag drömde i natt om 20 - talet. Vet ej om drömmen beror på att en viss tv - serie Downton abbey börjar i svt 18.40 i kväll

En brittisk serie när den är som bäst sirligt, men också humoristisk.
Jag gillar Maggie Smith som spelar lady Crawley och även hennes självständige och inte så lite bortskämda barnbarn Mary spelad av Michelle Dockery .  En serie jag tipsar er att se om ni har möjlighet.Tillbaka till 20 - talet och till drömmen. Jag var på en 20 - tals fest. Folk var festklädda med fjädrar i håret, paljetter på klänningarna och folk  dansade charleston rökte cigarrer osv. Alla hade trevligt förutom jag som stod där i mina vanliga jeans och en t-shirt och såg vilsen ut, riktigt vilsen ut.
Jag skämdes för att jag hade jeans och en kortärmad på mig. Jag skämdes för att jag var annorlunda. Jag stack ut i mängden och folk skrattade åt mig och jag hatade situationen jag befann mig i...
Sedan vaknade jag och kunde inte somna om igen.5 kommentarer :


 1. Vilken dröm, ingen människa skall behöva känna sig liten och ledsen för att den är annorlunda. Själv tycker jag om allt som är annorlunda, jag tycker annorlunda är intressant... Tack för tipset om Downton abbey, skall titta, men börjar den inte väldigt tidigt?

  Kram på dig ♥

  SvaraRadera
 2. Va jobbigt att känna så. Dessutom i en dröm som jag tycker borde vara fin.
  Jag gillar också annorlunda.
  Och hejja på alla som vågar vara det!
  Kram fina starka du!

  SvaraRadera
 3. Drömmar kan vara knepiga, och man kan ibland inte alls fatta varför man drömmer si eller så.
  Men jag tror drömmar menar och vill säga oss nåt ...........oftast. En dröm kan ju bara vara en dröm åxo. Nåt man sett , eller fått nåt sorts intryck av.
  Själv gillar jag såna här serier. Gillar engelska serier från förra århundradets sekelskift.

  Näpp...nu ska jag se svensk deckare om mord. Hoppas att inte jag kommer att drömma om nåt sånt som mord hehe.

  Kram till dig.

  SvaraRadera
 4. Drömmar är till för att rensa hjärnan och du är inte alls annorlunda eller att någon skrattar åt dig. Du är så fin som du är. Utan denna drömmen ville nog säga dig något annat. Något i ditt gamla liv som du skulle försonas med.
  Kram och ha det bäst, finaste ♥

  SvaraRadera