tisdag 16 juni 2015

Dagens tankar.

Har sovit som en kratta i natt. Vaknat minst en miljon gånger  En sömnlös natt kan man kalla det med tankar av de olika slag, men en återkommande tanke har varit " Vad ska det bli av mig" " Vart är jag på väg  " Livet håller på att rinna mig förbi" och andra diverse rädslor som som passerat förbi.

Ingenting konstigt, Bara vanligt grubbel och jobbiga tankar som nog alla har emellanåt.
Jag tänker mig att det är bra på sätt och vis att ifrågasätta sig själv för att utvecklas och förhoppningsvis komma fram till saker.

Jag försöker vara noga med att lära/träna upp mig själv dagligen att det värsta man gör är att spendera dagen genom att vara rädd för vad som kan eller kommer att hända innan det ens har hänt eller rädd för vad som inte kan hända.

Det har jag redan ägnat allt för mycket tid till.

Det är bara låta tankarna komma och gå. ( Inte alls så lätt att förhålla sig till  som det är att skriva det, men träning, träning ta i trä)
Ibland när det känns som om allt går riktigt trögt, är hopplöst eller att allt går åt helvete liksom har jag kommit på att det är bäst att bara sluta försöka så mycket.
Inte heller detta är så lätt att bara sluta försöka så mycket. Men att öva sig ger förr eller senare resultat på ett eller annat sätt tror jag.

Ja det var dagens grubbel. Nu är det nog dags för en kopp kaffe tror jag :)


4 kommentarer :


 1. Det gäller att inte lägga så stor vikt i många av ens tankar. Det är vi som som bestämmer var livet tar oss och för mig betyder att livet är där jag är....

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 2. Inte grubbla för mycket, tänka ska man, men helst inte fastna i det. Nätterna är värst, då blir allt så stort och på morgonen kan man undra vad man höll på med, då har ljuset kommit. Det finns något som heter vargtimmen också, kan vara jobbig.
  Ljus lätta kärleksfulla kramar ♥

  SvaraRadera
 3. Det är både jobbigt och farligt för själen att fastna i grubbel.
  Jag har själv varit där och det är ingen plats jag vill återvända till! ♡
  Hoppas du får en jätte fin midsommar! :)
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Jag önskar finaste dig GLAD MIDSOMMAR :)

  SvaraRadera