söndag 28 februari 2016

Aj....

 Jag har alltså blivit knockad… I mitt eget HEM!

Ibland undrar jag om sådana här saker bara händer mig?!
 Håller på att tvätta nu på morgonen och en av maskinerna är klar. Har därför stått och sorterar det som skall hängas på tork och det som skall tumlas. (Som tur är torktumlaren lagad)

 Jag har fått "tummelförbud" att köra sonens joggingbyxor i tumlaren då dom blir NOPPIGA.

Tar då adidasbyxorna (som ser ut som ett tjorvigt russin efter turen i tvättmaskinen) för att skaka till dom för att sedan hänga dom på tork. Då händer det. Det går så fort att jag står med tårar i ögonen, helt förvirrad och undrar vad som hände.

För att skaka till ett par joggingbyxor innebär det att man tar i EN gång rätt rejält och så vips är dom släta. I den rörelsen får jag världens plastigaste smäll rakt i pannan. HÅRT! AJ! Va fan?!Denna styggelse låg tydligen inne i byxbenet och min kraftfulla fladder rörelse för att fixa till formen på byxorna gjorde att den flög som en målsökande torped rakt i pannan. Jodå ett runt rött märke fick jag också…

Kan inte låta bli att skratta…. Är det bara jag liksom?!

Åh, hjälp! Jag som i morgon ska till sjukgymnasten. Undrar vad hon eller han kommer att tro när jag kommer med ett blåmärke i pannan, he he... ? Om det nu blir nån blånad förstås... eller kanske växer det ut små horn i pannan i stället av smällen...

4 kommentarer:


 1. Det har hänt mig också, kör också med flytande tvättmedel i dessa bollar som gömmer sig i tvätten. Men något blåmärke har jag ännu inte fått. :)))

  Kram ❤

  SvaraRadera
 2. Haha, du är då för härlig i din berättelse!
  Jag använder inte sådana koppar för flytande, utan jag köper de små kuddarna, som läggs under tvätten i maskinen. Det är kanske dyrare, men för mig som ensam, är det OK.
  Ha en rolig måndag, kram ♥

  SvaraRadera
 3. Nej du det är inte bara du.
  Vi är med all säkerhet flertalet som råkar ut för "olyckor" i hemmet.
  Jag klantar mig hela tiden...
  Hoppas du slipper blåmärke.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aj!!! Det måste ha gjort riktigt j...a ont! Hoppas du klarade dig från blåmärke! ❤
  Kram

  SvaraRadera