söndag 20 december 2015

Artic RootJag har börjat att ta rosenrot...... Har tagit det i tre dagar nu så jag väntar på effekten =) Ska ju öka ork och sänka stressnivån i kroppen....  Det ska även ge bättre koncentration och jag läste nånstans att den ska kunna minska ångest. Låter kanske för bra för att vara sant? Jag vet att jag provade för en del år sedan men då glömde jag att ta dem regelbundet så det var kanske därför jag inte märkte något. Tjejen i hälsokostaffären sa i alla fall att på henne hade de en mycket uppiggande effekt och fick henne att städa =O Hehe...Kanske inte hade skadat att få den effekten ;)

I helgen damp det ner ett mail i min inkorg! HURRA… eller njaaaaaaaa Det visade sig vara information från en sportbutik att REAN börjar redan på MÅNDAG… Alltså FÖRE självaste julafton!

Nog tusan är man stressad om man måste jaga igång mellandagsrean redan INNAN julafton?!

För den som väntat in i det sista med att köpa julklapparna kan det ju givetvis vara en fördel att rean drar igång i ”god tid”. STACKARS alla människor som arbetar i dessa butiker som måste stå emot en rea-våg också innan det är dags att stupa lagom till julafton!!

Vad ska man säga om vädret då ? Just nu 5 grader och regnblandat där jag bor i Norra Norrland.
Regnblandat = HALT.


Dagens Visdomsord

Du kan så mycket, ha mer tillit till dig själv, ta nu tag i och gör det du längtar efter och ibland så måste man få vara tjurig eller stampa med fötterna i marken för att få det man vill 

- Våga vara envis!

6 kommentarer:

 1. Våga vara envis - en bra devis!

  Man får inte effekt med en gång av hälsopreparat. Det kanske får gå en 6 veckor. Så lätt att ge upp för snabbt. Så håll ut!

  Måndagskram ♥

  SvaraRadera
 2. Har provat rosenrot för många år sedan men tyvärr hjälpte det inte mig, däremot har jag läst om många som tycker att dom fått mer ork och känt sig piggare.
  Lycka till!
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Ja envis ska man vara. Det är jag, envis som synden =)
  Jag har även hört att rosenrot är bra för "sexeriet" =)
  Ha en bra kväll kram ♥

  SvaraRadera
 4. Dagens visdom var bra.

  För ett x-antal år sedan ,åt jag allt möjligt från hälsokostaffärerna. Har bl.å testat "rosenrot" men vad jag minns kände jag inget spesiellt då jag ätit dem.

  God Jul till dig.❤

  SvaraRadera
 5. HIttade hot via Piedra.
  Ja men dessa artic root ska vara bra, åt dem för något år sedan men slutade eftersom jag fick svårt att sova då jag jobbade nätter.
  Att jag inte tänkt på dem nu i höst när det varit mörkt och jag bara jobbat dagtid...

  God jul!

  SvaraRadera
 6. Tänkvärda visdomsord. Jag önskar Gott Nytt År.

  SvaraRadera