måndag 27 juni 2016

Summan av kardemumman.

Hur kan man som förälder släppa ut sin morrande och galna hund tillsammans med en sjuåring?

Hunden av medelstorlek morrade som satan när jag stötte på dem för en stund sedan...

Bara det att jag fanns där på gatan gjorde att det lät som om den ville slita mig i stycken och det på momangen.

Jag kände mig inte alls bekväm eller säker där jag gick.

  Hade följt mitt barnbarn till hennes dagis och lämnat henne där och var alltså på väg hem igen när jag mötte flickan och hunden.

Den lilla flickan hade ett helvete med att få hunden att lyda henne... hon skrek och domderade och hunden slet med henne dit den ville och hon skrek än mer och hunden morrade mer och mer och gjorde utfall.

Jag vet inte om det var en tik eller en hane... den galne hunden... men det gör detsamma. Den bör inte vallas av en liten spetig flicka som inte har varken ork eller pondus att sätta den på plats och avbryta anfallet och utfallet.

Jag är glad att jag tog mig hem helskinnad!

Summan av kardemumman blir: 

Följ sonen eller dottern som så gärna vill gå med hunden själv. Var med och se till att inget händer... för det kan hända fortare än du någonsin kan ana.

4 kommentarer:


 1. Livsfarlig situation juuuu...

  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Så ansvarslöst. Att inte föräldrarna hade bättre vett än att låta flickan gå ut själv med hunden, som hon tydligen inte behärskade.
  Kan bli farlig situation.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det där är riktigt ansvarslöst! Vi hade en granne när jag växte upp som hade en galen schäfer som de vuxna allt som oftast skickade ut med en sjuåring. Hunden gav sig på alla småhundar den mötte, och det var mer tur än skicklighet att ingen kom till skada. Den bet till och med sjuåring där hemma. När hon låg på golvet och ritade så kom hunden och bet henne i nacken. Vissa människor, som inte har något förstånd alls, borde inte få ha hund helt enkelt.
  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Det låter ju heltokigt och ansvarslöst.
  Usch!

  Kram och ha en fin kväll!

  SvaraRadera