onsdag 1 juni 2016

LA8PV

I morse tänkte jag att det vore en bra idé att tvätta upp ett par av mina finbyxor… Jag hade även två vita badlakan som fick åka med. När jag skulle tömma tvättmaskinen  fick jag genast börja fundera över VAD mera som åkt med… För nått var det helt klart.

Det visade sig att det var en toalettrulle med några meter papper kvar. Tog därför byxorna direkt till badkaret för att damma av dom -turligt nog fanns inget kvar. När jag sedan hängde upp byxorna på tork började jag skratta.

Jag kom att tänka på Marve Fleksnes som gick på TV när jag var liten. Jag får två direkta minnen som dyker upp i huvudet det ena är "Deeeooooo" (som jag gissar skall vara Day-O och Harry Belafontes sång) samt frasen "LA8PV"
Jag fick ännu roligare när jag kom och tänka på ett avsnitt när han gör sig klar för att gå ut. Han pratar om att han skall ta på sig "sexvadn" samt sina "go-gobyxor"

Mina go-gobyxor är förmodligen snart torra vid det här laget, om det sedan blir så mycket go-go är väl helt upp till mig!

Måste absolut kolla YouTube efter flera klipp på Marve Fleksnes… Vilken superhero han var i sin skumma rock och hatt

3 kommentarer:

 1. Vad kul att du tog upp ett klipp med Fleksnes, så en fick skratte litt, hihi.
  Hade totalt glömt bort detta avsnitt med Mayday.
  Finns några gamla komiker som står sig än idag.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Fleksnes ja, ha ha, jag hade glömt bort honom. Minns något avsnitt när han var hos tandläkaren. De gamla humoristerna står sig bättre än de nuvarande, tycker jag.
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Han hade jag helt glömt bort.

  Tur för dig att det ändå gick bra med tvätten och go-go byxorna.

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera