lördag 26 mars 2016

Godkväll!

Ikväll av alla kvällar åt vi  Pulled Pork .
En önskan från mina två yngsta att få äta  Pulled Pork  idag.
Ingen påskmat ville de ha...

Så varför inte...

Har ni testat det? Så här gjorde jag min:

Jag marinerar köttet (karre bit) över natten i 1/3 av grillsåsen./ man kan använda bbqsås om man vill också.
I morse satte jag in karrén på 100 grader i ugnen
Det blev 10 timmar i ugnen
Jag täckte över köttet med lite folie så att den inte skulle svärta.
och fyllde på lite om sänder vatten i botten av ugnsformen så att det inte skulle brännas fast.
Köttet ska vara mört. Det ska gå ta sönder köttet med en gaffel.
(Om man vill kan man blanda köttet med lök och bbqsås helst rökig smak till en röra.)

Man kan servera på olika sätt. Tex som tacos/fajitas med tortillabröd och tillbehör, som fyllning i mackor med goda tillbehör osv.
 Vi åt det med plocktillbehör som sallad, coleslaw (lila), oliver, coctailkapris, guacamole, creme friache, bbqsås, majs och krämig fetaost. osv...

SÅÅÅ SJUUUUUUKT GOOOOOOTT!!

ungarna bara åt och åt och åt.
Det gör dem varenda gång jag gör Pulled Pork i ugn.

Det blir sommartid nu  

PS: Glöm inte att ställa fram klockan i natt =)  DS.


                           Fortsatt Glad Påsk!

5 kommentarer:

  1. Åhhh. Jag har gjort pulled pork en gång och har en som väntar på att göras vid. Har ätit det innan också. Det är SÅ smaskens!
    Påskkramar! ♥ ♥

    SvaraRadera

  2. Gud så gott...Synd att man inte kan få smakprov, hi hi hi....

    Påskkramar ♥

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig gjort pulled pork och inte Sambon heller faktiskt. Men det låter gott med mört kört. Minns att jag hade svårt att äta kött överhuvudtaget som barn. Tyckte det var för "tuggigt". Men pulled pork hade jag säkert också gillat då.
    Påskkramar! ♥

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag har inte gjort pulled pork men provat pulled moose och det var jättegott.
    Glad fortsättning på helgen

    SvaraRadera
  5. Pulled pork är så gott men jag har inte gjort det så många gånger.
    Å det var väl en middag som anstod Påskafton om något.

    Ha en finfin dag!

    Kram

    SvaraRadera