tisdag 12 januari 2016

Hopplöst

Igår gjorde jag en liten rens i skåpen i bokhyllan. Inte någon stor rens av någon källare/förråd eller vind utan några få skåp i bokhyllan hemma. Man samlar ju på sig en del skräp genom åren och sådant man inte använt på länge eller knappt vet om att man har kan man lika gärna göra sig av med tycker jag. Kanske kan någon annan få användning för prylarna, eller så ska de helt enkelt bara kastas.

Jag tyckte att jag tog det jättelugnt, jag försökte sitta ner men det är svårt när skåpen är nere i golvnivå och kroppen protesterar över hårt underlag eller obekväma ställningar. Försökte med kudde under knän eller under ändan men det blev ändå stora problem att hitta en arbetsställning som fungerade. Därför blev det naturligt med många pauser.

När jag har sorterat färdigt i skåpen står det en hel del prylar på bordet som ska skänkas eller kanske säljas. När jag tänker gå för att hämta en liten låda att lägga dessa saker i så länge så får jag soppatorsk. Jag hatar känslan av att bli hjälplös. Måste orken ta slut nu, jag är ju inte färdig.
Jag gillar inte att lämna saker ofärdiga. Jag vill avsluta mina projekt och gå vidare till nästa, inte ha ett projekt som hänger över mig.  Jag hamnar i soffan, darrig och av ren utmattning. Det känns som om sakerna på bordet som jag borde stoppa i en låda hånler åt mig. Åh, vad jag hatar att få soppatorsk.

6 kommentarer :

 1. Ja usch för soppatorsk, det är inte roligt men så bra att du gjorde det du gjorde innan bensinen tog slut.
  Sånt händer mig jämt och ständigt, när kraften återkommer får man göra klart det man höll på med.
  Varm Kram

  SvaraRadera

 2. Låga skåp kan vara jobbiga och då speciellt om man har svårt för vissa lägen. Men ett tips är att sätta ditt barnbarn vid skåpet du vill ha utrivet, hi hi hi, lycka till.

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Soppatorsk *hihi* ja, det var ett bra ord, när bränslet tryter.
  Fina du, du har mycket humor i dig, upp i allt.
  Jag har inte tiptop hemma, jag tar det i min takt.
  Varm och mjuk kram ♥

  SvaraRadera
 4. Soppatorsk kommer mer och mer.... inte kul...
  vill bara vara som tidigare ...
  började rensa jag med och nu ser det värre ut än nånsin då jag inte orkade göra klart allt..... men som ngn sa det är ett kaos innan det blir ordning ;)
  Ta hand om dig och ha en alldeles underbar onsdag
  men en massa påfyllning av energi :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Låt det ta sin tid hjärtat! ❤
  Sakerna går ingenstans.
  Spar orken till nått roligare! :)
  Skickar en stor varm kram!!!

  SvaraRadera
 6. Soppatorsk som hindrar en, mitt upp i alltihopa är inte kul förstår jag. Men kroppen sänder väl ut sina signaler om vila.
  Tycker du varit riktigt duktig

  En natti kram får du av mig.

  SvaraRadera