tisdag 22 september 2015

Utan klet tack!

I mitt hem har jag en slaskrensare Ni vet en sånn där plastgrej som man skyfflar upp saker ur diskhon. En genialisk och briljant uppfinning som blivit ett smärre MÅSTE i säkert flera hem än i mitt.

Köpte en ny idag och jag kan inte för mitt liv begripa varför det måste sitta en stor ”etikett” på den där saken, just där själva skyffelfunktionen är. Jag har aldrig varit med om en etikett som varit lätt att få bort. Börjar man krafsa går man bet, blöter man upp den går man bet och har i stället ett söndersliten etikett med lite plastklet/lim kvar på själva rensaren.

Det ser allt annat än fräscht ut.

Jag har gått loss med REMOVE-tussar på min och det krävdes två kuvert samt frenetiskt gnuggande för att få en slaskrensare utan klet där snusk fastnar och ser skabbigt ut!

Går det inte att sätta etiketten uppe åtminstone?! Har full förståelse för att EAN-koden måste finnas… Vore ju bara kundvänligt om den också gick att ta bort!

8 kommentarer :

 1. Jag blöter upp och så drar jag med nageln på ett visst sätt, så lossar det, det går aldrig att gnugga, utan tänj underifrån. Min gube tog bensin på, då gick kletet loss.
  Det är bedrövligt, jag har alltid hatat dessa märken och klister, väck väck.
  Kvällskram! ♥

  SvaraRadera

 2. Jag gör som Gerd skriver, hatar dessa märken..

  Nattkram ♥

  SvaraRadera
 3. Du har ju helt rätt!
  Så himla korkat att göra så.
  På den borde tillverkaren istället sätta etiketten i ett "plastsnöre" som man gör med kläder. Och låta den gänga bredvid.
  Det finns ju gott om hål att sätta det i om man säger så....

  SvaraRadera
 4. Håller fullständigt med dig! Brukar själv bli vansinnig på det där. Det finns ju klister som är lätt att ta bort. Varför använder de inte sådant till de där etiketterna? Och varför är etiketterna så stora? Många frågor, inga var.
  Kram! <3

  SvaraRadera
 5. Det har hande på Ljungby Ridklubb i Sickinge i helgen som var!  Helgens ponny tavlingar i Sickinge sluta i rena sabotage och fylleri på Ljungby Ridklubbens ridanlggningen o.sv m.m.  Dessa barn var i 14 - 15 årsåldern men det fanns aven vuxna som betedde sig illa. Vissa av föraldrarna hade tagit sig alkohol och blev onyktra under kvallen.  Det ar valdigt beklagligt. Det brister i föraldra ansvaret riktigt ordentligt  Dar till kom det fram att föraldrar druckit sig onyktra.  Det har hant en gång till och det var ponny SM 2009.  Sabotaget r nu polisanmalt. Då anlaggningen ligger en bit utanför stan ar man övertygad om att det ar tavlingsdeltagare alternativt syskon till tavlingsdeltagare som ligger bakom.
  HOPPTAVLING SLUTADE I SABOTAGE OCH FYLLERI!En saboterad tavlingsbana! Stökigt på hopptavlingen! Sabotage mot arrangörerna och föraldrar som var onyktra! Barn som saboterade och föraldrar som var onyktr

  SvaraRadera
 6. Jag är också trött på dessa kletiga lappar som sitter på alla prylar. Det går åt så mycket energi för att få bort dem.

  SvaraRadera
 7. Sådana kletiga klisterlappar kan jag gott klara mig utan.
  Hoppas du får en riktigt härlig dag i solsken.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Var på din vakt och kolla här http://miaannorlunda.bloggplatsen.se/ så ser du samma ord som du har fått i din kommentar/ kram från en som är rädd om dig

  SvaraRadera