fredag 30 januari 2015

Fredag!

Rakt ner i djupet blev det idag. Återigen en knasig dag. Känt mig så trött och liksom avstängd. Fruktansvärt matt och slut. Ungefär som att jag skulle komma att bli mycket sjuk. Har inte orkat göra något speciellt alls idag. . Ingen ork alls.

Varje gång jag leker att jag är någorlunda återställd från min utmattningssyndrom och min permanenta mentala uttröttbarhet så inträffar dessa fall ner i avgrunden. Inte så att jag sitter och grinar och tjuter. Bara så att jag blir totalt utslagen av trötthet och matthet. Mycket obehagligt!

Fruktansvärt jädra obehagligt!

Det går nästan inte att med ord beskriva hur obehagligt det är med denna totala matthetskänsla. Hur jag än sliter med mig själv så finns inte mer än en liten gnutta av ork att tillgå. Hur jag än piskar mig själv.

Detta är obehagligt!

Humöret är inte dåligt och inte bra. Det är mest tomt och avstängt när det blir så här. Ont i huvudet och illamående. Spänner mig i alla muskler. Därför skulle det vara  skönast att bara få sova om man hade kunnat -. Inte bry sig om något.  Allt som oftast när jag är som mest utslagen så får jag så många krav och måsten på mig från alla håll och kanter... 

Gör si och gör så, möten hit och dit... Ghaaaaaaaaaaahhh! Jag vill ju bara få ta det lugnt och vara kravlös nån gång emellanåt... Återhämta mig nån eller några dagar för att sen kunna ta nya tag för sånt som komma skall dagarna därpå som exempel... Men nej så blir det aldrig! Pust och stön.


Trist tillställning...

2 kommentarer :

  1. Jag vet den där känslan att vara så trött att man inte orkar tugga maten ens..
    Skulle så önska att du fick fick lite tid alldeles för dig själv.., godnatt kram ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Känner igen mig i det du beskriver. När man är så trött att man blir sittande på sängkanten för att man inte orkar gå och lägga sig. När man, om man har kommit i säng, är så trött att man inte kan sova. Och mitt i allithop så blir det än värre. Jag var nästan i samma stadium som du igår, när min dag i ett enda slag blev mycket värre. Idag är den lilla ork jag hade som bortblåst. Önskar dig kraft och tid för dig själv, min vän!
    Stor kram! <3

    SvaraRadera