lördag 3 januari 2015

* * * *

Det kommer inga tårar men det gör så himla ont i mitt hjärta.
Att inte orka eller ha tid att bara få vara jag gör mig galen, hade jag bara haft tid att få ta saker och ting i den takt jag själv klarar av  så " kanske " jag hade orkat med lite bättre. Prioriteringar, tänker ni... Mm, men var är jag prioriterad i hela denna röran? Alltid, aldrig eller senare eller inte alls...  Snarare inte alls om jag får säga min mening...

Jag blir så trött på mig själv... Känner mig uttömd och extremt utmattad. 
  Blir bara så ledsen varje gång jag känner såhär.
Hjärtat är dystert och hånskrattet ekar från dåliga tider. Känner mig inte otacksam, bara väldigt slut, trött, sjuk, nedstämd, utnyttjad, illa behandlad och näst intill värdelös.

4 kommentarer :

 1. Om man blivit illa behandlat, så känner man som du. Man reagerar så här och det kan komma flera år efteråt. När man inser hur illa trampad på man blivit, reagerar man med de känslor msn beskriver. Här gäller det att man tänker snälla tankar om sig själv, att msn förlåter sig själv att man tillåtit någon att trampa på en.
  Du behöver som jag sagt tidigare en semester med dig själv, å bara dig själv.

  Kramarom ❤️

  SvaraRadera
 2. Läser föregående talare och nickar med. Jag har också sagt i kommentarer att du behöver känna dig upphöjd och få beröm allt vad du i verkligheten gör. Du är inte självklar, du kan bli riktigt sjuk till slut och då får ingen någon hjälp.
  Nej, en semester med dig själv, kalla det SPA eller något annat, syftet ska vara detsamma.
  Du är tömd på energi och måste få påfyllning! INGEN klarar i längden att bli som en urvriden .disktrasa. Det där borde ju äldsta dottern (jag vet hon är sjuk) hjälpt dig med, du är ju mormor också.
  Så därför, slå näven i bordet till de styrande i din stad!
  Jag blir så upprörd! Du kan gärna visa vad jag skriver och hälsa från mig!
  Varm kram ♥

  SvaraRadera
 3. Lider med dig. Tänk om jag kunde göra något, men du bor så långt borta.
  Det är viktigt att du tar hand om dig själv. Lätt att säga svårt att göra då orken inte finns, men jag hoppas att du kan. Att tömmas på all energi och inte få påfyllning, är inte bra.
  Vi vet ju att du är oerhört värdefull, det gäller för dig att inse det, att ta till dig det.
  Önskar dig allt gott och att kraften, lusten och orken ska återkomma till dig.
  Varm kram!

  SvaraRadera
 4. Usch, vad jag lider med dig, min vän! Det är så oerhört svårt när livet kräver och kräver, och man själv kvävs av alla krav. För ibland finns det inget man kan prioritera bort, och då känner man sig själv bortprioriterad. Ibland måste man försöka slå sig lite fri för att inte gå under. För vem ska hjälpa dina barn - och dig! - om du går under? Inte heller lätt, jag vet. Men nödvändigt. Önskar dig tid för dig själv och ork, för ibland behöver man en liten gnutta ork för att orka ladda om batterierna. Stor, stor kram! <3

  SvaraRadera