söndag 6 augusti 2017

Blir less på mig själv

Huvudvärk är det roligaste jag vet!

Trodde ni det? Lurade!

Vaknade med världens huvudvärk tidigt i morse och kommer ihåg att jag var pinad av den även under natten men orkade inte kliva upp för att ta något mot den.  Jag har  inte blivit speciellt mycket bättre. Har precis stoppat i mig mer medicin så jag klarar mig ett tag utan att tänka på att jag vill sövas ner. Så länge jag håller ögonen stilla går det ganska bra - men börjar jag titta mig omkring så gungar livet och jag känner mest för att kräkas.

Nuförtiden känner jag mig i det närmaste som en gamling på hemmet. En liten sak i taget och sedan vila länge... och så en liten sak och vila igen. Jag vill egentligen inte vara sådan
  Alla påfrestningar tar ut sin rätt, precis alla. Det går inte att tro att jag kan hålla ens ett normalt tempo längre."

"Det är herrans många år sedan jag för den delen kunde hålla ett normalt tempo utan att samtidigt falla ihop"

I alla fall är och blir jag ständigt så less på mig själv.  Kroppen och knoppen straffar mig på en gång om jag misskött mig.
Jag vill ju så gärna göra olika saker/pyssla på med än det ena än det andra. Men stökar jag på för mycket blir jag kraftlös och tröttheten tillsammans med muskelsmärtan i kroppen golvar mig fullständigt.


3 kommentarer:

 1. Usch och fy för sån huvudvärk, måste vara mycket jobbigt.
  Har ibland men inte så ofta, tror på stresshuvudvärk för egen del.

  Ja du när man inte klarar av vanliga sysslor utan att däckas och blir tvungen att vila är det inte så roligt direkt men man måste på något vis acceptera och anpassa sig till sitt "fungerande" jag.

  Det är tråkigt när man inte klarar av sånt man gjorde förr.
  Känner med dig!

  Varm Kram

  SvaraRadera
 2. Fy, vad tråkigt, jag förstår din klagan, eller inte. Man måste nog vara där eller ha varit, för att riktigt förstå

  Människan vill ju innerst inne vara en glad och pigg person.
  Varm kram 💙

  SvaraRadera
 3. Jag är en mamma, fru på 47 år och bor i Småland i en villa på en gård. Vi är en mycker aktiv familj med många intressen och vi har två tånåriga barn.
  Jag är positiv och glad och har haft sjukbidrag sen börja på 90 -talet. Mina intressen är djur, hästar natur, simma, cykla, långa promenader,löpning och mina egna älskade hundar som jag träna lydnad, rallylydnad, spår, hundutställningar, drag .Jag rider tre pass per vecka på min ridskola. Hoppning och dressyr. Det vore trevligt att lära känna nya vännner i en ålder av 46-60 år. Jag en ny bekantskapskrets att lära känna och umgås med. Min E-mail: happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se Vore ju skoj om du ville kika in till min blogg och sätta en tass där ler.
  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg!
  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit!
  När du först är här så skriv väldigt gärna några ord!
  Men skriv inte anonymt utan skriv gärna under med signatur!
  Välkomna in till mig!

  http://autismmamma.bloggplatsen.se

  SvaraRadera