lördag 12 augusti 2017

Meloner och bordstabletter

Igår när jag höll till i köket fick jag fnatt och rensade  och torkade ur ett skåp På  den översta hyllan låg en hög med bordstabletter i allehanda material, färger och former. Nu tog jag och gick igenom dom där bordstabletterna och konstaterade att somliga behövde tvättas.

Jag bonkade in hela traven i tvättmaskinen, och tänkte ”undra om det här går” -Sedan tänkte jag…. Vad kan possible hända?! Det handlade ju inte om handvävda bordstabletter med bladguld och silvertrådar.

Så jag berättade för barnen vad jag gjort, och sade att dom gärna fick vara dom som öppnade luckan till tvättmaskinen, då jag inte var helt säker på vad jag skulle kunna tänkas ha för resultat.

Det blev i alla fall vilda tjut och hysteriska skratt när luckan öppnades. Jag blev givetvis nyfiken och gick och tittade.

Mjaråå… Det gick ju nästan helt felfritt och nästan helt utan problem! Sånna här ”katastrofer” kan jag hantera hur bra som helst -Lösningen heter sopsäck!Det blev således en bra fredagskväll och lördagen har bara börjat.
Bjussar även på en bild av melonslushen som vi gjorde härom dagen… Den som vi tog varsin slurk av och sedan kastade…


Färgen var magnifik! Men bubbelvatten gav det hela en slags kräk-syrlig pikant smak som var lite läskigt till det kalla köttiga melonslushet… Ja, det kanske somliga räknade ut själv!

3 kommentarer:

 1. Ibland kommer man på mycket smarta idéer som kanske inte alltid blir så lyckade.

  Ha en skön Lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag får också briljanta idéer då och då som visar sig inte vara så bra... Nåja, man brukar få sig ett gott skratt åtminstone. Kram <3

  SvaraRadera
 3. Så du slängde dom? Synd att du inte tog en bild först, jag blev ju förstås riktigt nyfiken på hur dom såg ut.
  Jag är specialist på göra tabbar i köket, dom är oräkneliga.
  Ha det bra.
  Kram!

  SvaraRadera