tisdag 20 oktober 2015

Bistra tider

Det är uppenbarligen bistra och desperata tider!

Bistra och desperata tider kräver desperata gärningar -Som att sno en tvål på badhuset!

Sonen som går gymnasiet och hans klass var i badhuset på deras idrottslektion i går...
 Sonen berättade att han spankulerade in i omklädningsrummet när lektionen var över för att duscha... Han  konstaterade då att hans duscholja var försvunnen.

 Det som förvånade mig mest var att den inte ens var ny, den var inte ens snudd på full, den var snarare mer än halvtom, den har dessutom legat i sonens badväska vääääldigt länge och jag är snudd på tveksam hur färsk oljan verkligen är!  -Vem vill ens sno en sådan flaska?!

Den som var i sådan NÖD kan betrakta sin kleptomani otillfredsställd . Sonen sa att han skänker frivilligt bort den om det är så illa ställt att folk måste börja norpa andras tvålar på badhuset!

Sonen sa på skämt att han  borde lagt i klipulver…. Jag började asgarva för jag satt precis i samma stund och tänkte att barnen skulle börja ta med sig tvålar i parti och minut preparerade med allehanda obehagligheter

Men jag och sonen konstaterade båda två i alla fall att det enbart är väldigt märkligt att folk måste sno andras saker!

8 kommentarer :

 1. Det är en sjukdom, kleptomani. Tragiskt.Förmodligen har man ingen spänning i tillvaron, utan måste ta banala grejer.
  Önskar dig, fina du, en trevlig onsdag.
  Kram ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 2. Nå, om den nu verkligen kom någon till stor nytta, så...
  Men inte är det ju rätt att stjäla ändå :-(
  Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 3. Mycket konstigt att folk inte kan låta bli andras saker.
  Nog hade det varit roligt om det varit klipulver i flaskan..*L*
  Ha en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera

 4. Irriterande att inte få tvåla in sig som man tänkt. Men vi får hoppas tvålen kom väl till pass för den som tog den. =)

  Kram på dig ♥

  Kram på dig ♥

  SvaraRadera
 5. Trist med folk som inte vet skillnad på mitt och ditt!!

  SvaraRadera
 6. Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration, och lite bloggar att läsa! så länka era bloggar och kommentera! och läs gärna min blogg och kommentera också! jag uppskattar det! tack i förväg! .. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROW, AUTISM, UTVECKLINGSTÖRNING!
  Döm mig inte efter alla rykte du hör! Lär känna mig i stället och bilda en egen uppfattning om mig i stället för att lyssna för att lyssna på skit som inte stämmer ett jävla dugg! Varför väljer folk att vara elaka? För det är vad dem är, kunskap finns men de sk "friska" vänder hellre bort huvudet och sedan har mage att snacka bakom ryggen. Är det inte dags at talla tar sitt ansvar och sluta döma? .. Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på.
  Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här.

  SvaraRadera
 7. Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration och lite bloggar att läsa! Så länka era bloggar och kommentera och läs gärna min blogg och kommentera också! Jag uppskattar det! Tack i förväg!

  SvaraRadera