lördag 13 september 2014

Fredagens äventyr eller ?

 
 Ibland blir man riktigt riktigt förvånad. Som tagen på sängen och i efterdyningarna frågar man sig " själv " vart det där kom ifrån ?

Det är  sällan och aldrig man  blir så kolossalt förvånad som när man ska fylla skurhinken med vatten och man lutar sig över badkarskanten och blundar lite för att ta en snabbvila medans badkarskranen fyller hinken. 
Ryggen värker lite och man gör en liten grimas  medan man vrider på vredet för varmvatten, ofta vrider man dessutom vredet i botten för att man vill att hinken ska fyllas snabbt.  Den plötsliga  och skoningslösa ansiktsduschen kommer i full fart nerifrån och  rensar noggrant  rent i varenda vrå i bihålorna. Det till och  med kittlar i öronen.
Eftersom ögonen är hårt ihopknipna av förvåning och fasa över den kraftiga strålen hittar man heller inte av vredet som snabbt kan avsluta den ofrivilliga duschen.  Medan man förtvivlat letar efter vredet sprutas vattnet i ansiktet, på tröjan och i taket och överallt eftersom duschslangen låg löst slängd på botten av badkaret. 
 
Vattnet dryper från både håret och kläderna och man vet inte om man är förbannad eller förnedrad. Golvet ska dock skuras så det är bara att dra de blöta dränkta testarna bakom örat och bita ihop.
 Moppen får utstå lite hårdare tag och hörnen blir renare än vanligt. Liksom bihålorna och insidan av halsen som också fått sig en verklighets check av duschslangen.

4 kommentarer :

 1. Ha ha ha, hi hi. :))) Ställer fram en handduk och en napp åt dig. Hi hi hi.... Kram (((♥)))

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Jodu, så det kan bli! Ja, du behöver torra kläder också, jag har en kasse här, som jag skulle skänka, hihi. Kramkram och tack för lördagens skratt!

  SvaraRadera
 3. Fick mig ett gott skratt, förlåt, för jag kan förstå att det blev lite abrubt och chockartat. Men du beskriver det så skoj. Jag kan tydligt se det hela framför mig.
  Sköt om dig och varm kram.

  SvaraRadera
 4. Fy vad otrevligt! Blev rejält duschad själv en gång i en liknande situation, fast då kom duschen uppifrån så jag slapp på vatten i bihålorna. Hoppas de torkat upp vid det här laget. Kramar! <3 <3 <3

  SvaraRadera