söndag 18 mars 2018

Söndagsvila

Kände i morse att det var dags att få bort lite damm, så fram med dammsugaren och vips var de rent.

Sedan var jag dum nog att diska upp det jag hade kvar från gårdagens disk


Tack vare att jag gjort dessa göromål har jag nu fått än värre besvär i nacken. Kramper som inte är av denna värld .

Huvudvärk får jag alltid på köpet. 

Är så sjukt less på detta. Och speciellt när inget hjälper. Dvs att det är skelett smärta. Å då biter inte medicin alls.  Jag har konstant molande värk i halsryggen som det är men värken blir värre och jag blir än mer stelare i nacken så fort jag anstränger mig.

Hur som haver är jag mäkta stolt över mig själv att jag ändå klarade av att dammsuga och diska även om jag nu får betala priset. Resten av denna dagen kommer jag inte att kunna göra ett skit.

Men det är ju Söndag och på Söndagarna ska man väl vila "ler"

Är  inte helt återställd från mitt "ryggskott " heller.

 Det är jobbigt att ha en kropp som fysiskt inte håller måttet, som bara ska krångla/göra ont så fort jag ska företa mig nånting.

Nej nu har jag fått gnälla lite.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och helt enkelt göra ingenting.

4 kommentarer:

  1. Det får du göra, göra ingenting, det är rätt skönt om man lyckas med det.
    Jag ska ta itu med att städa ett rum i taget, har påbörjat lite. Men jag vet, att det tar på min rygg och nacke, ålderskrämpor, tänker jag. Cyklingen igår känner jag inget av.
    Skyltsöndagskram 💚

    SvaraRadera
  2. Mycket bra gjort av dig, stor eloge trots att du får massa smärta på kuppen.

    Kram och ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Usch, jag känner igen det där med att ha en kropp som inte fungerar. Gör man någonting så får man efterverkningar av det. Känner också igen den där skelettsmärtan du pratar om som ingenting hjälper på. Ta hand om dig och ta det lugnt nu i veckan - så lugnt som det går i alla fall.
    Kram, kram <3

    SvaraRadera
  4. Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda sin eviga kärlek till världen för att vara nära Gud och det är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk orsak. För detta erbjuder vi lån, snabb kredit och garanterade lån tillgängliga för alla personer med förmågan att återbetala. Räntan är 3% med mycket enkla förhållanden som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Kontakta oss helt enkelt för mer information så blir du nöjd.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera