söndag 16 februari 2014

Några rader ... Stora frågan just nu. Ska jag blogga om ingenting. Eller ska jag avstå ?
 Några rader om ingenting får det väl bli....

 Utöver det vanliga som händer såsom mathandling, matlagning, tvättning, kattklappning. tv-tittande, läsande av bloggar å vara till hands för barn å barnbarn i tid å otid, så är det väl bara att erkänna att här har ingenting roligt eller spännande hänt. 
Gamla vardagliga ting. Stressade händelser som sker dagligen och som tar luften ur en medelålders dam som jag. Så ser dagarna ut. 
Har fått göra uppehåll hos min sjukgymnast, säga ifrån mig mina undersökningar hos läkare å dylikt. Därför att mina tider alltid krockar med dem tiderna min dotter har till sina besök hos läkare, kurator, ätstörningsteamet osv.
Även om lillan är på dagis just då så måste jag ändå följa min dotter dit hon ska på sjukhuset - annars tar hon sig inte dit själv. Ångesten blir för stor för henne. Jag sitter då å väntar på henne i väntrummet - vilket kan bli jättedrygt för mig. Jag kunde sitta å lyssna på musik som exempel. Och få tiden att gå snabbare på det sättet. Men lillan har slitit sönder mina hörlurar så det kan jag inte... Så det får bli att sitta och känna sig uttråkad....


Nä nu hoppas jag att ni får en bra dag - det ska jag försöka ha! Även om det kan strula till sig under dagens gång.
 Jag är dessutom nu lite nöjd ändå för att jag har lyckats med konststycket att svamla ur mig en massa texttrader om egentligen ingenting och ni läser fortfarande ;-)
                                                                                       

4 kommentarer :

 1. Japp, jag läste ända till slutet. Tänker på dina hörlurar... Är det mobil eller MP3-spelare du har? Vilket märke på mobil i så fall? Hurdana hörlurar? Jag kanske har ett par extra. Jag ska leta... Det är så jättedrygt att sitta i väntrum och inte har någonting alls att göra. Kram! ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Läste också hela vägen ;-)
  Ibland har inte jag heller något speciellt att skriva så då brukar de bli bilder istället
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag läste varenda bokstav!
  Och att blogga är ju en dagbok och den kan handla om just "ingenting" fast du hade visst "någonting" att berätta, det var ju massor!
  Att sitta och vänta på sjukhus och ingenting ha att göra, det är dötrist. Läsa veckotidningar, och du behövde ju ett par hörlurar, handarbetar du? Du skulle kunna spela någonting på mobilen, som Wordfeud, lägga patiens, eller nåt. Kan du surfa?
  Stor kram ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 4. Många, många kramar till dig! ♥♥♥

  SvaraRadera