tisdag 1 maj 2018

Första Maj!

 2 grader och blåser kalla nordostliga vindar, bara att plocka fram vinterjackan och vantar igen 😓



Blir en innedag idag  och en må-bra-film att se helt i mitt tycke. (Har sett filmen tidigare men ser gärna om den igen "ler")
 Baserad på en bok vars historia är självbiografisk. Givetvis dramatiserad i filmversionen.. men med fina skådespelarinsatser.

De kloka insikterna portioneras ut i en jämn takt och de allra flesta kan nog känna igen sig här och där.

Filmen påtalar värdet och vikten i att våga släppa gammalt som gör ont, skaver och får oss att stå still.. för att våga och kunna öppna oss för nya sätt att tänka och vara. Nya sätt som rimmar bättre med den vi möjligen hellre vill vara.

Denna resa i filmen pågår på flera underbara platser i världen.. men mest av allt inuti huvudpersonens inre kärna. Den resan kan göras i ett annat land.. eller i vårt eget hem. Det spelar liksom mindre roll VAR man är. Det viktiga blir i stället HUR man är.

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset, den har jag inte sett.

    Ha en skön afton!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det låter som en intressant och givande film, med många sanningar. Tror att jag skulle tycka om att se den.
    Vi har inte heller något bra väder, men slipper i alla fall snön. Hörde av min syster i Umeå att det där var fortfarande snö kvar.
    Vill önska dig en trevlig kväll.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda sin eviga kärlek till världen för att vara nära Gud och det är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk orsak. För detta erbjuder vi lån, snabb kredit och garanterade lån tillgängliga för alla personer med förmågan att återbetala. Räntan är 3% med mycket enkla förhållanden som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionssäkerhet. Kontakta oss helt enkelt för mer information så blir du nöjd.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera